PENGALAMAN MENGGUNAKAN SET BERPANTANG SARI AYU

Set Sari ayu aku  beli sebab kemungkinan aku akan berpantang sendirian di rumah. Kalau berpatang di kampung boleh mak aku asah kulit kayu manis, asah majakani minum air tu, bawang puteh letak telinga lain-lain homemade tradisional tapi bila ko berpantang sendiri ko kene cari produk just sapu jer.

.

Macam produk Sri ayu ada param, pilis dan tepel opss free bagi minyak telon bayi lagi. Aku rasa sekarang perlu topup bengkung sahaja aku plan nak beli satu lagi. Spare jika kotor boleh tukar yang lainkan hee..

.

Pilis sapu atas dahi, tapel sapuan di perut sebelum pakai bengkung dan param seluruh badan rasa pegal2.telon sapu kat bayi sahaja selepas makan setiap hari.🙅‍♀️

.

.

Cuba bayangkan sepanjang tempoh 9 bulan banyak masa lalui. Perubahan fizikal, bantuk badan secara total berubah dari perot terisi ke perot kembali kosong semula pastilah ia memerlukan perawatan makanan dalam yang dapat membantu pemulihan atas badan kita repair pada keadaan sihat semula.

.

.

Untuk maklumat lanjut serta nak dapatkan sila ke : http://widurimall.com/

Share This Post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home
Shop
0 items Cart

Shopping cart

close

Sign in

close

Sidebar Scroll To Top