WIDURIMALL – PT WIDURI SDN BHD RASMIKAN WIDURIMALL, KEDAI ONLINE JAMU TERBAHARU

PT Widuri, sebuah nama syarikat gergasi yang tidak asing lagi dalam Industri Herba, Kesihatan, Kecantikan dan Kosmetik di Malaysia.

Perniagaan yang bermula secara kecil-kecilan pada tahun awal tahun 90-an di Kuala Lumpur, kemudian didaftarkan sebagai syarikat sendirian berhad pada tahun 2002 dan sehingga kini terus maju mengorak langkah dalam memperkasakan ekonomi serta industri produk herba tempatan. Widuri kini mempunyai 11 cawangan gedung herba dan banyak stokis/agen di seluruh Malaysia.

WIDURI MALL , KEDAI HERBA ONLINE TERSEBAR DI MALAYSIA

•Widuri Mall Merupakan Kedai jamu online terbesar pertama di Malaysia yang merupakan salah satu rangkaian dalam platform e-dagang yang membekalkan pelbagai produk jamu kecantikkan dan kesihatan yang memudahkan pelanggan untuk membeli secara atas talian.

•Pengunjung gedung herba Widuri Mall kini boleh memilih lebih dari 6000 produk dengan hanya menggunakan hujung jari dan barang sampai ke rumah anda.

•Produk yang pelbagai antaranya produk herba, kesihatan, kecantikan dan kosmetik yang asli, dari bermacam-macam jenama pada harga yang menarik

•Widuri Mall menjadi rakan niaga berdaftar kepada pengeluar produk herba lainnya, seperti D’Herbs, Vida Beauty, V’Asia, Sari Ayu, Mustika Ratu, , Minsyam, Dunia Herbs, NR, White Pearl, dan banyak lagi.

Share This Post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Home
Shop
0 items Cart

Shopping cart

close

Sign in

close

Sidebar Scroll To Top